All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Пендаровски во Ресен : Заедно напред за нови шаниси за младите, за демократски и европски дом sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

Денеска во Брисел заедно со Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова Претседателот Христијан Мицкоски и Тимчо Муцунски остваривме средба со Јавиер Хуртадо Мира, Претседател на Заедница на млади демократи на Европа. https://t.co/6XMF7IhuFY

RT @mila_carovska: Со социјалната реформа извлекуваме 400.000 наши сограѓани од сиромаштија. Ајде сите заедно, независно од партиските окло…

RT @mila_carovska: Со социјалната реформа извлекуваме 400.000 наши сограѓани од сиромаштија. Ајде сите заедно, независно од партиските окло…

Со претседателот Hristijan Mickoski, Никола Мицевски кординатор на пратеничката група заедно со Дејан Јивановски член на ИК ја посетивме Виница. 1/3

Академија во католичката црква во Струмица заедно со бискупот Киро Стојанов, свештениците, чесните сестри и народот. Главен гостин од Ватикан беше кардиналот Сандри, префект на конгрегацијата за источните цркви. 1/2

Одлична и срдечна средба со Волфганг Соботка, претседател на парламентот на Австрија заедно со претседателот @MickoskiHM и потпретседателот на @AlexandarMKD. Македонија и Австрија имаат одлична соработка, исто како ВМРО-ДПМНЕ и Австиската народна партија. https://t.co/XHkAZPMXpA

Одлична и срдечна средба со Фолфганг Соботка, претседател на парламентот на Австрија заедно со претседателот @MickoskiHM и потпретседателот на @AlexandarMKD. Македонија и Австрија имаат одлична соработка, исто како ВМРО-ДПМНЕ и Австиската народна партија. https://t.co/FqGMAqohK4

Заедно со претседателот @MickoskiHM на 16-годишнината на ДСР. Одличен прием и атмосвера. ВМРО-ДПМНЕ заедно со ДСР многу направи за Ромите и ќе продолжиме со нашата соработка. Честитки до претседателот Салиу, до ДСР и до сите Роми, продолжуваме заеднo за Република Македонија. https://t.co/CS2rNSGiKh

Заедно со Улф Кристерсон, лидерот на Модератерна партијата во Стокхолм. Тој е кандидат за премиер на Шведската на Модератите. Вечерва ќе ги чекаме изборните резултати во нивниот штаб. Модератерна партијата е наша сестринска партија во рамки на Европската народна партија (ЕПП). https://t.co/xnu1giEesA