All deleted tweets from politicians

RT @zojastoja: #Жмицко народот ова, народот она...кој ги исклучи од партија пратениците кои гласаа за, без притисок од партијата, народот? Не, ти #Жмицко и неколку пријателчиња окулу тебе. Извади го народот од речник и немој да се криеш позади него.

RT @tibam_strkot: RT @tibam_strkot: #Жмицко : Партискиот став.... Нели по сопствено убедување бе токмак? Ајдеее...

Што се палите за профилот на #Жмицко кога и така и така не го води он. Сакате да ви го посочам ликот позади твитовите?

А сега бараат избори или ја исклучи ја и таа опција? #жМицко

Немојте сега дека не сум кажал ма Жмицко што ќе му се деси. https://t.co/yJ0Xh2LfWF