All deleted tweets from politicians

Со овие, и со интензивните работи на експресниот пат Штип-Кочани, го градиме интензивно југоисточниот дел од нашата земја и продолжуваме да ја поврзуваме нашата земја. Eкспресен пат Штип - Радовиш дронски снимки 👇 youtu.be/_J6i9U_dDDs

Реализацијата на работите е извршена до 83%, и доколку дозволат временските услови се очекува експресниот пат да биде завшен пред предвидениот рок. Крајниот рок за оваа делница, од клучка Штип-југ до Бучим, вредна 27,13 милиони евра, е април 2021 година. vlada.mk/node/21375

Со брзата изградба на експресниот пат Штип-Кочани, го градиме забрзано и југоисточниот дел и продолжуваме да ја поврзуваме нашата земја, интензивно без посебно влијание на вонредната состојба заради коронавирусот. 🛣️ Изградбата на експресниот пат се одвива со забрзано темпо. https://t.co/p6iiuDxyvC