All deleted tweets from politicians

Politicians

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

RT @Sekerinska: Извонреден настан со добра цел. Дела на наши уметници на хуманитарна аукција „Една слика –Една можност“, организирана од ХЕ…

RT @mila_carovska: Со најновите законски измени исправивме една голема неправда за рударите. Можат да оствратат право на старосна пензија н…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

ВМРО-ДПМНЕ избриша една прес конференција со лажни вести, ги охрабруваме да продолжат! sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

Иницијативата за овој проект, како што рече премиерот @Zoran_Zaev, потекнува од пред една година и оттогаш до сега се спроведуваа бројни активности во насока на подобрување на условите во родилиштата во земјата. vlada.mk/node/17108

РАСЧИСТЕНА УШТЕ ЕДНА ДЕПОНИЈА ВО КАРПОШ 4 karpos.gov.mk/vest/10111

RT @roninBBl: Илјадници млади луѓе со една мисла, со еден безвременски идеал.. Идеал за просперитетна и горда Македонија 👌 http://t.co/fECa…

На Шилегов полна му беше устата со ветувања за почисто Скопје, а една година со прст не мрдна да преземе соодветни мерки против загадувањето на Скопје. vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/so… https://t.co/GmOqgrmbFS

RT @VeneraaMK: Заев одговара на 3000 пораки дневно, а во просек на човек да прочита, да размисли и да одговори на една порака му требаат 2…

RT @Zoran_Zaev: Денот на Повелбата на ОН, е уште една прилика да се потсетиме дека Македонија останува целосно посветена на целите и принци…

Една година Филип Темелковски – една година нефункционалност во Општина Кисела Вода vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/pr…