All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Во првата изборна единица тимот на коалицијата #Можеме предводен од @NDimitrovMK и @mila_carovska ќе оствари убедлива победа. Изборите на 15 јули се важни за да добиеме функционални институции, за да продолжи напредокот. ➡️ sdsm.org.mk/kampanja/mozem… https://t.co/CLNg96P0IW

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/5Y68kDdoU7

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo…

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица и нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ви го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/X0Xtardl0w

RT @JasnaKoteska: RT @JasnaKoteska: А го твитам Јоханес Хан, одма ми рипа цела ЖМРО младина на твитер. Изгледа имаат специјална единица за твитер надворешна …