All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Платите во нашата држава значително пораснаа. 📈 ⬆️ Минималната плата ја покачивме за 5.500 денари, односно од 9.000 денари пред да дојдеме на власт, сега таа изнесува 14.500 денари. https://t.co/J5o0XgahTR

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: Не, сериозно, ќе бришете статуси? Уште ќе паламудите за правна држава? https://t.co/1V1rJJ3oq7

RT @Zoran_Zaev: Од денеска укинати се квотите за лекови на рецепт во аптеките низ целата држава. Оваа мерка ќе обезбеди: ✅ редовен пристап до лекови во текот на целиот месец; ✅ намалување на гужви во ординациите и аптеките; ✅ избегнување злоупотреби и криминал преку издавање фиктивни рецепти. https://t.co/oFthHcZe80

Премиерот @Zoran_Zaev: Правната држава е потврдена, рекордните инвестиции и растечката економија го докажуваат тоа, приходите во Буџетот отвораат можности.

RT @Zoran_Zaev: Градиме квалитетна инфраструктура низ целата држава, за сите. Квалитетно изградена патна и железничка инфраструктура е императив за нас, бидејќи претставува крвоток на економската активност, преку брзиот проток на луѓе, стоки и услуги. https://t.co/5B7nIJEwbT

RT @GruevskiNikola: RT @GruevskiNikola: Нашата сила е нашиот народ, нашиот народ е нашата држава fb.me/7thxYZVhY

RT @VladaMK: Во текот на следните два дена целата држава ќе биде зафатена со температури од жолта (алертна) фаза, известуваат од УХМР. Прочитајте ги и почитувајте ги препораките на @ZdravstvoMK за заштита од високите температури ➡️ vlada.mk/node/18193.

RT @ZdravstvoMK: Според информациите од Управата за хидрометеоролошки работи, во текот на следните два дена целата држава ќе биде зафатена со температури од жолта (алертна) фаза. Апелираме, граѓаните да ги почитуваат општите препораки за заштита од високите температури, како што се: https://t.co/1tvONJE3db

RT @mila_carovska: Ова е голем ден за нашата држава за сите наши граѓани и граѓанки! Собранието ја изгласа социјалната реформа, исплатата на зголемената помош почнува од идниот месец. Со новите закони поставуваме нов стандард во социјалната заштита. #СеГрижиме https://t.co/d0hAdpCzV2

RT @Zoran_Zaev: Растат платите, растат и пензиите во нашата држава. Просечната пензија за две години порасна за 826 денари. Затекнавме просечна пензија од 13.754 на крајот на 2016 година. За две години пензијата порасна на 14.580 денари, во март 2019. 📈 https://t.co/xRo5RqeOqL