All deleted tweets from politicians

Денот го започнуваме со гостување во утринската емисија на ТВ Алфа и политичка анализа со новинарот Христо Ивановски. Следете Алфа Анализа од 09:00 часот.

Во живо од одбележувањето на Денот на народното востание - 11 Октомври во Прилеп. youtu.be/LOa6sb-S2fI

RT @Zoran_Zaev: По повод 8 септември - Денот на независноста, положивме свежо цвеќе на вечните почивалишта на порнашените претседатели Киро Глигоров и Борис Трајковски. 🇲🇰 Продолживме да чекориме по нивниот пат, го надградуваме наследството од минатото и создаваме држава со европска иднина. https://t.co/1oze2Wg0ci

Со бројни содржини од програмата „Боите на независноста“ се одржа централната свеченост за одбележување на Денот на независноста на Република Северна Македонија - 8 Септември. 🇲🇰#ДенНаНезависноста ➡️ vlada.mk/node/18922 https://t.co/ZdcHXtnC4X

Со бројни содржини од програмата „Боите на независноста“ се оддржа централната свеченост за одбележување на Денот на независноста на Република Северна Македонија - 8 Септември. 🇲🇰 ➡️vlada.mk/node/18922 https://t.co/X86Y86svFy

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Известување за медиумите за следење на јавните настапи на денот на претседателските избори 2019 година. sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

Денот убав, сончево време, а јас пред вмро :(( жжж

RT @Zoran_Zaev: Денот на Повелбата на ОН, е уште една прилика да се потсетиме дека Македонија останува целосно посветена на целите и принципите од Повелбата и продолжуваме да ги негуваме вербата во основните човекови права, еднаквите права на мажите и жените и на големите и мали нации. #UNDay https://t.co/Qyk9orsdm7

Денот на народното востание - 11 Октомври е ден кога се потсетуваме на нашите претходни генерации кои се бореа за самостојноста на Македонија. Овој ден е симбол во остварувањето на подобра иднина за Македонија. На сите граѓани на Република Македонија нека ни е честит 11 Октомври! https://t.co/ufj6BRvgcP

RT @Fortifikacija: Благодариме Ангела Меркел што ни го Честита Денот на Зависноста. Исто ти заблагодарувам во име на @Zoran_Zaev царот наш на Зависна Македонија. Никогаш ова нема да го заборавиме. https://t.co/sLi9heTDVG