All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Сите сили ги насочуваме кон заштита на граѓаните и борба со коронавирусот. Денеска повикав да се организира лидерска средба на претседателите на политичките партии на која ќе се разговара за одложување на изборите. Прво здравје - после сѐ друго! ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/o0BMrBswXe

RT @VFilipche: Првата пациентка со корона вирус денеска заминува на домашно лекување. Таа беше по втор пат тестирана по дијагностицирањето на вирусот според насоките и препораките на Светската здравствена организација.

Владата, на 15-тата седница, денеска, покрај усвоените заклучоци, мерки и препораки во врска со корона вирусот), донесе уште еден заклучок со кој се забранува користење од секаков тип на пливачките базени на територијата на РСМ, за период од 14 дена. vlada.mk/node/20452

Денеска пред надлежното Oбвинителство за организиран криминал ги доставивме сите документи кои се сериозни индиции за испумпување народни пари од АД ЕЛЕМ од страна на Христијан Мицкоски.

RT @Sekerinska: Пред две и пол години затекнав тешки услови за Армијата. Денеска, можам со гордост да кажам дека заедно направивме пресврт. Покажавме дека во одбраната и во Армијата може да се инвестира повеќе и подобро. #МКвоНАТО #MKinNATO https://t.co/jdHNpSFKx6

RT @lj_nikolovski: Денеска 23.180 земјоделци добија 376.1 милиони денари за субвенции за засеани површни со поледелски култури. Владата предводена од #СДСМ вистински се грижи за земјоделците, субвенциите се исплаќаат навремено и неселективно. https://t.co/vOwLVyu12P

Денеска 23.180 земјоделци добија 376.1 милиони денари за субвенции за засеани површни со поледелски култури. Владата предводена од #СДСМ вистински се грижи за земјоделците, субвенциите се исплаќаат навремено и неселективно. https://t.co/vOwLVyu12P

Од денеска започнува со теренско анкетирање во урбаната заедница Карпош 1, со цел граѓаните да одлучат дали се за регулирање на паркирањето или не. bit.ly/2uHYpba https://t.co/HiuXxqfa7e

Денеска, 29.01.2020 година (среда), со почеток од 10:00 часот, на паркингот пред Аква паркот (во Спортскиот центар „Борист Трајковски“), ќе се одржи презентација на новата механизација за почист Карпош. bit.ly/2RWFHoi

Денеска, 29.01.2020 , со почеток од 10:00 часот во просториите на урбаната заедница „ Кузман Јосифовски- Питу“ ( ул. Стрезово 7, веднаш до средното училиште „ Лазар Танев“), ќе се одржи триесет и четвртата седница на Советот на Општина Карпош. bit.ly/2O5IdXW