All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: ✅ 12.000 стечајни работници добиваат по 8.000 денари месечно, наскоро добиваат и домашна платежна картичка од 9.000 денари. #СДСМ три години во континуитет покажува што значи вистинска грижа за сите граѓани подеднакво. ВМРО-ДПМНЕ се грижи само за обнова на режимот. #Можеме https://t.co/SQOApLTHDC

RT @mila_carovska: #СеГрижиме за сите - од најмладите до највозрасните. ➡️ Вложивме во 44 градинки ➡️ За 5.500 денари ја покачивме минималната плата ➡️ Пензионерите денес земаат повисоки пензии #Можеме уште повеќе и уште подобро https://t.co/rvttqbbHyY

RT @mila_carovska: Сите пензионери денес земаат повисоки пензии. Минималната плата ја зголемивме за 5.500 денари. Над 30.000 деца од најранливите семејства земаат детски додаток. Ние вложуваме во она што е најважно - во луѓето! Денеска меѓу граѓаните во Влае. Заедно #можеме уште повеќе! https://t.co/TSnar1SsIE

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

.@lj_nikolovski: Минималната плата ја качивме на 14.500 денари, ќе порасне до 20.000 денари, затоа што работиме домаќински и во интерес на граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја замрзнаа на срамни 9.000 денари. sdsm.org.mk/soopstenija/11…

RT @Zoran_Zaev: За 3 години пензиите ги покачивме за 1.800 денари и тие ќе продолжат да растат, бидејќи грижата за пензионерите е еднаква како и за сите други граѓани. Наша обврска е да им се оддолжиме за трудот што го вложиле додека работеле и ја граделе нашата земја. ➡️sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/n3fHl74nyV

RT @Zoran_Zaev: ⬆️ Просечната плата пред економската криза предизвикана од пандемијата, достигна над 27.000 денари. Владата предводена од СДСМ значително повеќе ги зголемува нето платите од Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ, за пократко време! https://t.co/DMx5CJ6x94

RT @Zoran_Zaev: Платите во нашата држава значително пораснаа. 📈 ⬆️ Минималната плата ја покачивме за 5.500 денари, односно од 9.000 денари пред да дојдеме на власт, сега таа изнесува 14.500 денари. https://t.co/J5o0XgahTR

🔴 Се воведува ваучер вреден 6.000 денари за користење во домашните хотели и други сместувачки капацитети. 🔴 Платежна картичка од 3.000 денари за купување на домашни производи и услуги. https://t.co/ZTGZ9sQFAe

Сите функционери на #СДСМ разликата во платата над 14.500 денари во месец април ја донираат во фондот за борба против коронавирусот. Како одговорони поединци продолжуваме да работиме единствено за интересите и во интерес на граѓаните. https://t.co/bRySYKwdUD

RT @lj_nikolovski: Денеска 23.180 земјоделци добија 376.1 милиони денари за субвенции за засеани површни со поледелски култури. Владата предводена од #СДСМ вистински се грижи за земјоделците, субвенциите се исплаќаат навремено и неселективно. https://t.co/vOwLVyu12P