All deleted tweets from politicians

Честит 23ти Октомври - Ден на македонската револуционерна борба. Да е вечна Организацијата, да е вечна Македонија! https://t.co/LVdfT5fJ1F

Меѓународниот ден на ненасилство е ден кој треба да не потсети дека имаме обврска и должност да градиме култура на мир, трпеливост и меѓусебно разбирање. vlada.mk/node/22701

RT @Zoran_Zaev: Меѓународниот ден на ненасилство е ден кој треба да нѐ потсети дека имаме обврска и должност да градиме култура на мир, трпеливост и меѓусебно разбирање. Ве повикувам сите да се спротиставиме на насилството, со зборови и со дијалог секогаш се доаѓа до решение. #NonViolenceDay https://t.co/MOwLWbqPh1

RT @Zoran_Zaev: Драги деца, почитувани родители и почитувани наставници, нека ви е честит првиот училишен ден! 📚💻 Оваа школска година е поинаква од претходните, заради пандемијата од коронавирусот. Дел од вас ќе доаѓаат во училиштата, а дел од вас ќе следат онлајн настава. https://t.co/2wTv9n3yyH

RT @tweetoptimistka: Кога ум го вадиш нечистиот веш на комуњарите, те блокираат на тл. Во рл лицемерно те поздравуваат секој ден. Васиљ школа. https://t.co/HgTTa4Dbzl

На денешен ден во 1903-та македонскиот народ даде големи жртви во желба за слобода, независност, сигурност. За остварување на вековниот сон за живот во безбедна држава со извесна иднина се чекаше многу, стотици години. За среќа, сигурноста и извесноста сега ја имаме. https://t.co/osUIkuXzae

#FathersDay Ден на татковците Со љубов за моите 5 срценца Давид, Дариа, Михаела, Илина и Филип Милошоски. #Diadelpadre #FeteDesPeres https://t.co/uMRcKnWYol

Честит Велигден до сите к низ ◽ ои денеска го празнуваат овој голем Христијански ден

RT @MajkaNaZmejovi: RT @MajkaNaZmejovi: На 21.02 е меѓународен ден на мајчиниот јазик (било кој) Денот на македонскиот јазик е 5 мај. Идиотизмот бетон! https:/…

(09.02.2015г) На денешен ден пред точно 5 години, “пукна првата БОМБА”! Срушивме режим со пенкало и глас и да не се повтори никогаш. Затоа што: ВМРО - ДПМНЕ е нереформирано! ВМРО - ДПМНЕ е АНТИДРЖАВНО ВМРО - ДПМНЕ сака да не врати назад! ВМРО - ДПМНЕ сака да го спаси НГ!