All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Изборите потврдија дека мнозинството граѓани сакаат европска, безбедна и просперитетна држава. Ќе разговараме за коалирање со сите партии што се подготвени да го прифатат европскиот пат што Северна Македонија го оди. Интервју за A1on.mk 👇 a1on.mk/macedonia/inte…

RT @razoredmind: Кога викам #бојкотирам значи дека бојкотираат и моите, бојкотира и брат ми, баба ми и дедо ми, чичо и стрина, вујче, другар ми... Сите #Бојкотираме!

RT @Zoran_Zaev: Ја подигнавме економијата, од -1,8% на 3,6%. Покажавме дека има пари и за покачување на платите, и за повисоки пензии и за инвестиции во инфраструктура. Покажавме дека знаеме и #можеме, ќе покажеме дека можеме и уште повеќе и уште подобро Штип повторно победува! https://t.co/H56vUViwy2

RT @mila_carovska: Изминатите две и пол години покажавме дека заедно можеме да направиме многу. Со Турската демократска партија ја продолжуваме соработката уште посилно во идниот мандат - којшто сум убедена дека ќе го добиеме на 15 јули. https://t.co/CP9LT9YYO8

RT @MickoskiHM: Пред Прилепчани се обврзавме дека ќе ги реализираме сите проекти превидени во програмата Проект „Обнова“ и дека нема да се откажеме од она што сме го зацртале. Проектите од образованието ќе бидат наш приоритет. #ОдбериОбнова https://t.co/QFqfGYP4IA

RT @Zoran_Zaev: Мицкоски е школски пример за неодговорност. Прво криеше дека оди во затворена теретана и кафана, на митинг се поздравува со сите, па јаде лепче. @MickoskiHM така го загрозувате и своето и здравјето на граѓаните. Учете од нас и научете дека граѓаните и јавното здравје се најважни! https://t.co/LnBGg82uVv

RT @Zoran_Zaev: Мицкоски е школски пример за неодговорност. Прво криеше дека оди во затворена теретана и кафана, на митинг се поздравува со сите, па јаде лепче. @MickoskiHM така го загрозувате и своето и здравјето на граѓаните. Учете од нас и научете дека граѓаните и јавното здравје се најважни! https://t.co/LnBGg82uVv

Зоран Тодоровски: констатирам како историчар дека книгите на Филип Петровски се МАКЕДОНСКА ПОЛИТИЧКА САГА filippetrovski.mk/archives/2911

RT @TaladOdPrespaF: Зошто таткто на Мицкоски не е во самоизоалција после објавата дека мајка му е позитивна на коронавирус? Или и тој не живее со неа и не е во добри односи? сликано денеска, 18 чаот во Влае! https://t.co/h5CgTrBwXk

RT @DoliTheDoll: Станете истражувачки новинари @saskac, @NovaTvMk, @Prizma_BIRN, фирмата за која правевте стории дека е од Белизе штотуку стана општествено одговорна plusinfo.mk/best-way-inves… https://t.co/llyyoBo29N