All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: Ги покачивме платите на вработените во градинките, ги вреднуваме нивното знаење, квалитет и посветеност. #СеГрижиме http…

RT @mila_carovska: Ги прошируваме капацитетите на градинките, вложуваме во квалитетно предучилишно образование, инвестираме во нашата идини…