All deleted tweets from politicians

Продолжуваме да градиме силна економија којашто отвора шанса за сите во нашата земја. vlada.mk/node/18872

RT @Zoran_Zaev: Градиме квалитетна инфраструктура низ целата држава, за сите. Квалитетно изградена патна и железничка инфраструктура е им…

RT @mila_carovska: 👉 Градиме 43 нови објекти на градинки. За оваа намена годинава издвоивме 300% повисок буџет, а платите на стручниот када…

RT @Zoran_Zaev: Сите ние сме вложени во иднината затоа што сме спремни за уште повеќе реформи, затоа што носиме и градиме европски вредност…

Продолжуваме да ја градиме #Македонија 🇲🇰 и да ги поврзуваме граѓаните со квалитетни, сигурни и безбедни патишта. Покрај тоа што ја поврзуваме Република Македонија внатрешно, ја поврзуваме и со соседните земји, а преку тоа и со Европа и светот. Видео ➡️youtu.be/VB1J5qV2wgY https://t.co/NIfXgsQcxa

Премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев на денешната прес-конференција: Aко сакаме да градиме фер и праведно општество, редот е, тие што имаат повеќе, да платат повеќе, тие што имаат помалку, да добијат низ институциите на системот повеќе. ➡️vlada.mk/node/15716