All deleted tweets from politicians

Премиерот Заев се заблагодари што Црна Гора во целиот период ни дава голема поддршка на патот кон НАТО и ЕУ. Црна Гора беше меѓу првите земји што го ратификуваше протоколот за пристапување на нашата земја во НАТО и е еден од првите пријатели во нашиот процес за членство во ЕУ. https://t.co/r8f3dd4ill

Официјалната посета на Црна Гора заврши со заедничка прес-конференција на премиерите @Zoran_Zaev и @DuskoMarkovicCG, на која информираа за резултатите од посетата и заедничката седница на @VladaMK и @VladaCG, на која се потпишаа договори за соработка. 🎥 youtu.be/YIQtj1OP68s https://t.co/M2OpBAELhN

RT @AMiloshoski: Србија и Црна Гора може, но сум таа што го блокира пристапот на Албанија и Маседуан ду Норд кон ЕУ, изјави г-а Луазу, француската министерка за Европа, која крајот на февруари се сретна со @Zoran_Zaev и @Bujar_O twitter.com/NathalieLoisea…