All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: ✅ За три години социјалната помош ја зголемивме за 300%. Во новиот мандат обезбедуваме повисока социјална помош за 34.000 домаќинства. ✅ Воведовме детски и образовен додаток. Во новиот мандат се зголемува опфатот на детски додаток за 65.000 деца. https://t.co/On6MOC39UR

RT @mila_carovska: Изминатите две и пол години покажавме дека заедно можеме да направиме многу. Со Турската демократска партија ја продолжуваме соработката уште посилно во идниот мандат - којшто сум убедена дека ќе го добиеме на 15 јули. https://t.co/CP9LT9YYO8

RT @o_spasovski: По 20 години луѓето во Гази Баба добиваат вода и канализација, #СДСМ гради за граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ крадат за Белата палата. #можеме https://t.co/qKCMmag1XL

RT @o_spasovski: На младите им дадов збор за поврат на персонален данок за сите нововработени до 29 години во првите две години, директно на сметка. На пензионерите - нова повисока минимална пензија - да нема пензионер што ќе зема помалку од 10.700 денари. #Можеме уште повеќе, уште подобро! https://t.co/n0XnfpdEvD

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

.@lj_nikolovski од Штип: После 30 години Штип доби нова градинка, се градат нови 44 градинки во државата, се грижиме најмладите да имаат среќно детство. sdsm.org.mk/kampanja/mozem…

RT @Zoran_Zaev: За 3 години пензиите ги покачивме за 1.800 денари и тие ќе продолжат да растат, бидејќи грижата за пензионерите е еднаква како и за сите други граѓани. Наша обврска е да им се оддолжиме за трудот што го вложиле додека работеле и ја граделе нашата земја. ➡️sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/n3fHl74nyV

RT @Zoran_Zaev: Пред точно три години јас и Владата предводена од #СДСМ ја презедовме одговорноста да ја водиме државата, да работиме за доброто на сите. Денеска, стојам пред вас, со крената глава, со чист образ и гордо можам да кажам дека успеавме и дека довербата и натаму ќе ја оправдуваме. https://t.co/jLcS3BEHhk

RT @zbiramfoto: RT @zbiramfoto: Кога ќе ми текне дека сакаше да се кандидира за претседател. Од 19 години да си "извор" - не е мала работа. https://t.co/4…

Во новиот мандат, СДСМ ќе реализира 👇 👉 Минимална плата од 18.000 💰 👉 Просечна плата од 36.000 💰 За 2,5 години остваривме многу, а во наредниот цел четири годишен мандат ќе работиме за граѓаните многу многу повеќе.

RT @ilijadimovski: Во три години власт на СДСМ не слушнавме дека е запленет ниту еден килограм кокаин... Денес МВР заплени 1,3 тони... Најголема количина било кога запленета во РМ... Слепи ли биле? Или...?