All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Проектот за новиот Клинички центар е завршен и изградбата ќе започне на есен во општина Ѓорче Петров. Со министерот Венко Филипче информиравме за промените кои водат до поквалитетни здравствени услуги, на синоќешната емисијата #2ГодиниОдговорно на НРТВ. https://t.co/QO54kYI1Lq

Прес-конференција на Министерот за здравство, Венко Филипче, во врска со Граѓанскиот буџет на Република Македонија за 2019 година. youtu.be/oxLlW6N2Xig