All deleted tweets from politicians

Со бројни содржини од програмата „Боите на независноста“ се одржа централната свеченост за одбележување на Денот на независноста на Република Северна Македонија - 8 Септември. 🇲🇰#ДенНаНезависноста ➡️ vlada.mk/node/18922 https://t.co/ZdcHXtnC4X

Со бројни содржини од програмата „Боите на независноста“ се оддржа централната свеченост за одбележување на Денот на независноста на Република Северна Македонија - 8 Септември. 🇲🇰 ➡️vlada.mk/node/18922 https://t.co/X86Y86svFy