All deleted tweets from politicians

Премиерот @o_spasovski ги повика пратениците во Парламентот да преземат одговорност да биде усвоен Законот за јавно обвинителство - за иднината на Северна Македонија како членка на ЕУ и за гарантирање на правда за секого во нашата држава. ➡️ vlada.mk/node/20105

Пријателот на Македонија, премиерот на Шпанија, Педро Санчез побара од Парламентот протоколот да биде ратификуван по итна постапка имајќи предвид дека Шпанија е последна од 29-те членки на НАТО што тоа го нема направено, пренесува шпанската новинска агенција ЕФЕ.

Се намалува износот на максималната вредност која може да биде задржана од страна на извршителот односно се менуваат ограничувањата на извршувањето и тоа од 1/3 на 1/5 од плата и пензијата.

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: Димитров сака да биде омилениот кандидат на тие што сакаат да ја поделат Македонија. https://t.co/qEozVNUHFL

RT @svetlin_a: Рашко имал ВИЗИЈА во 2017год кога со сила го протурка другар му да биде директор на Биро за јавни набавки #Тендераши https://t.co/uViNQPIkdg

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: Не може да биде по СДСМ од ова! https://t.co/wsithQY0gX

Новата победничка програма на СДСМ ќе биде направена заедно со граѓаните, со експертите,со невладините организации и граѓански здруженија. Сите заедно ќе учествуваме во креирање на визија за реално решавање на реалните проблеми на граѓаните и силен напредок на државата.

Новата победничка програма на СДСМ ќе биде направена заедно со граѓаните,со експертите,со невладините организации и граѓански здруженија. Сите заедно ќе учествуваме во креирање на визија за понатамошно реално решавање на реалните проблеми на граѓани и силен напредок на државата

Владата ги прифаќа сите 7 барања на „Марш за чист воздух“ и ја реафирмира поканата за средба. Ова треба да биде прв чекор. Сметаме дека со заеднички напори треба да се работи и за останатите барања на граѓаните и исполнување на Планот за чист воздух. vlada.mk/node/19685

Вака го личи да биде #Скопје и срцето на градот. Браво Петре Шилегов! https://t.co/rI9oyY1xTp