All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

Најстрого ќе бидат санкционирани сите угостителски објекти (кафулиња и ресторани), маркети, месари и други фирми кои во овие контејнери ќе се обидат да одложуваат отпад. youtube.com/watch?v=7Nyblc… @stefanbogoev

Се тестираат 7 нови лица за КОВИД-18, кои се наоѓаат во одделите за изолација. Во текот на денот ќе бидат готови резултатите и ќе биде информирана јавноста. Тестираните, според епидемиолошкиот прашалник, изјавиле дека претходно биле во домашна изолација. vlada.mk/node/20524

Целта е да се изградат нови веб-страници, кои ќе бидат сервисно ориентирани и насочени кон информирање на граѓаните за работата на институциите, но и за зголемување на транспарентноста преку активно објавување на стратешки документи и информации од јавен карактер. https://t.co/pzesVd3cCn

@Zoran_Zaev @o_spasovski @NDimitrovMK Спасовски: Заклучоците од самитот ќе бидат нов силен инпут за подинамична регионална соработка што ќе овозможи реален напредок во системот на колективна европска безбедност. #WBSummitPoznan ➡️ vlada.mk/node/18454 https://t.co/mVG9RLJfq2

Во текот на следната недела ќе бидат соопштени и останатите кадровски решенија во институциите на извршната власт за да заврши процесот до крајот на овој месец.

Трошењата на новиот претседател на Република Северна Македонија ќе бидат на увид на јавноста преку Алатката за отчетност. vlada.mk/node/17915 https://t.co/ksEcqw95oQ

Spasov Dime (unknown) retweeted @VladaMK :

RT @VladaMK: RT @VladaMK: Над 3.000 лица ќе бидат вработени на неопределено време vlada.mk/node/10146 #Влада #Македонија #Вработување @SpasovDime @Mi…

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: Гледам 'слободниве' забраниле да бидат снимани... Многу демократски. Југоносталгија ги пука лвл 'убиј го Рацин'...