All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Потпретседателката на #СДСМ, @Sekerinska на „Еден Балкан кон ЕУ“: Ја вративме државата во нормала и ја сменивме на позитивно во делот на слобода на медиумите, транспарентноста, позицијата на жените. Продолжуваме да се бориме за она што го сакаме. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/jFUsAYAt1Y

RT @Sekerinska: На панел дискусијата за бенефитите на ЕУ од интеграцијата на Балкан истакнав дека ние прогресивците ја менуваме реалноста. Овде успеавме да ја надминеме длабоката поделеност во општеството, ја зголемивме минималната плата, 60.000 нови работни места, станавме дел од НАТО. #PROGWeB https://t.co/huv3kXvQzJ

RT @Sekerinska: Конференцијата “Еден Балкан кон ЕУ” во Скопје беше прилика да се видам со @SasaMagazinovic и @dragoslavsumara од Социјалдемократската партија на БиХ и Демократската партија на Србија. Заклучивме дека соработката е рецепт за напредок на регионот. https://t.co/zRwkyiQ8FI

RT @BogdanovskiA: RT @BogdanovskiA: Вака стојат работите БДП раст Запден Балкан - Q1 2018 ◽◽ 4,6% ◽◽ 4,5% ◽◽ 4,4% ◽◽ 3,5% ◽◽ 0,1% seenews.com/news/western-b…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Делегација на СДСМ се сретна со работната група на земјите - членки на ЕУ за Западен Балкан sdsm.org.mk/default.aspx?a… http://t.co/UXp6e2657e