All deleted tweets from politicians

RT @IryBitbon: Дритан Ајро началникот во Струга, близок до СДСМ и поставен од Оливер во декември, брат на судија од СЈО Артан Ајро, башка и осуденик за примање мито во 2010 требал да постапи превентивно, а не презел мерки за инцидентот во Струга. Каде бе со ваква игранка. #оставка одма. https://t.co/kwTm3Iu41m

RT @filippetrovski: Имали храброст бе тој Артан Груби да излезе со мене во дуел, да му ги објаснам во живо работите? Дај кој го знае нека му пренесе дека го чекам во ТВ по негов избор. И новинарот или новинарите нека ги бира он.