All deleted tweets from politicians

RT @Sekerinska: Пред две и пол години затекнав тешки услови за Армијата. Денеска, можам со гордост да кажам дека заедно направивме пресврт. Покажавме дека во одбраната и во Армијата може да се инвестира повеќе и подобро. #МКвоНАТО #MKinNATO https://t.co/jdHNpSFKx6

RT @Defence_MKD: Со Армијата се вклучуваме во акцијата за борба против загадувањето. @Sekerinska: „Денеска се вклучивме во раззеленување на еден важен појас за жителите на Скопје близу до кејот, каде што спортуваат, каде што се белите дробови на нашиот главен град“. ➡mod.gov.mk/?mainnews=odbr… https://t.co/d83YmWwAhh

RT @MoDMacedonia: Армијата на Република #Македонија од денес побогата за 125 професионални војници! Добредојдовте во нашето големо семејство. Без вас и вашиот професионализам нема да може да зборуваме за независност, самостојност, сигурност и економски напредок на 🇲🇰. ➡morm.gov.mk/?mainnews=prie… https://t.co/QLW5OWuWQH

RT @Sekerinska: Денеска е потпишан договорот за набавка на околу 7.200 пара чизми за секој припадник на Армијата. Денеска покажуваме дека зборот е збор и кога се однесува за најосновните и најважни делови на опремата за припадниците на Армијата на Република Македонија. https://t.co/sc7FohN2ve

RT @Sekerinska: Армијата беше најголем тивок дипломат, кој во позадина ја обезбеди нашата покана за членство во НАТО. Мојата изјава на Отворениот ден за граѓаните по повод Денот на АРМ. youtube.com/watch?v=fSrkq3…