All deleted tweets from politicians

За време на Апостолската посета на Папата на 7 мај ќе важат посебни сообраќајни правила за движење на автомобили, како и посебни правила за движење на пешаците низ центарот на Скопје. Планирајте го внимателно вашето движење со интерактивната мапа: 🗺️ bit.ly/MapaZaPosetata https://t.co/1TSQ5JdEbL

По повод историската апостолската посета на Папата Франциск, денеска на прес-конференција државниот секретар на МНР, Виктор Димовски и Монс. Киро Стојанов, скопски бискуп и струмичко-скопски епарх, информираа за програмата на претстојната посета. ➡️ vlada.mk/node/17227 https://t.co/xq5FKE3wsV