All deleted tweets from politicians

Премиерот Спасовски оствари средба со амбасадорката на Обединетото Кралство, Рејчел Галовеј. Премиерот се заблагодари за континуираната поддршка од Обединетото Кралство, и изрази увереност дека 🇲🇰и🇬🇧 ќе ја продолжат соработката како партнери и сојузници. vlada.mk/node/20010

RT @TREmbassySkopje: Амбасадорката Тулин Еркал Кара оствари средба со Претседателот на главната опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ г-дин Христијан Мицкоски и Потпретседателот г-дин Александар Николоски. @TulinERKALKARA @MickoskiHM @AlexandarMKD https://t.co/svkxU7NxkL