All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Градоначалникот на Велес, Аце Коцевски на трибина #Агенда2024 за Локална самоуправа: Сите реформи за подобро фунцкионирање на локалната власт се спроведени од страна на СДСМ. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/UE2kkLRAx5

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Александар Дединец од МАНУ на трибината #Агенда2024: За две години државата стана лидер во енергетиката. Законот и Стратегијата за енергетика носат намалени сметки за струја на граѓаните, ја поттикнуваат економијата и ја заштитуваат животната средина. sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/DNus04Aqc9

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Министерот за здравство, Филипче на трибината #Агенда2024 на тема Здравје: Денес не постои пацинет кој го нема потребниот лек. Буџетот за оваа намена се зголеми за два пати. Лековите значително го подобруваат животот на овие пациенти. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/kKMnVzptOD

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

До 2024 година сите јавни институции ќе се греат еколошки. #Агенда2024 #СДСМ ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/HNv1aa7YFO