All deleted tweets from politicians

RT @VladaMK: RT @VladaMK: Проследете го во живо обраќањето на министерот за здравство, Венко Филипче youtu.be/PC1HXg04GuA

RT @Zoran_Zaev: Проследете ја заедничката прес-конференција со Претседателот на Европскиот парламент Давид Сасоли. @Europarl_EN @EP_President youtu.be/gMk4v-bwY8U

RT @Zoran_Zaev: RT @Zoran_Zaev: Проследете ја заедничката прес-конференција со премиерот на Република Бугарија, @BoykoBorissov. ◽◽◽◽ https://t.co/4YRTr9Bg…