All deleted tweets from politicians

Со овие, и со интензивните работи на експресниот пат Штип-Кочани, го градиме интензивно југоисточниот дел од нашата земја и продолжуваме да ја поврзуваме нашата земја. Eкспресен пат Штип - Радовиш дронски снимки 👇 youtu.be/_J6i9U_dDDs

Почитувани граѓани, нашата заложба за градење незавизсни јавни обвинителства-успева.Тие што се дрзнаа да го кочат напредокот на државата - ИЗГУБИЈА! Правда ќе има, правдата доаѓа. Затоа, ве повикувам денеска со почеток во 18 часот да се приклучите на Маршот „Чекориме за правда“!

Носачот на авиони Труман е веќе дел од нашата одбранбена заштита. Повеќе од 5.000 војници на носачот на авиони, се дел од нашата одбрана. За ова се боревме, за ова работевме и за ова нашата држава вложи многу“, нагласи министерката @Sekerinska. https://t.co/nOpgi5dG0n

Премиерот Заев истакна дека средбата со претставниците на децата од нашата земја е за да разговараме, да ги слушнеме сугестиите, идеите и предлозите за темите што ги интересираат и засегаат децата и потврди дека ќе се побараат решенија. vlada.mk/node/19558

Продолжуваме да градиме силна економија којашто отвора шанса за сите во нашата земја. vlada.mk/node/18872

Претседателот Џорџ Буш беше добар пријател на Македонија. Нашата земја ја прогласи својата независност за време на неговиот мандат во 1991 година, а неговиот син Џорџ Буш помладиот ја призна Република Македонија под Уставното име во 2004 година.