All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: ✅ 12.000 стечајни работници добиваат по 8.000 денари месечно, наскоро добиваат и домашна платежна картичка од 9.000 денари. #СДСМ три години во континуитет покажува што значи вистинска грижа за сите граѓани подеднакво. ВМРО-ДПМНЕ се грижи само за обнова на режимот. #Можеме https://t.co/SQOApLTHDC

RT @Zoran_Zaev: Дополнителни 3.000 денари месечно ќе им следуваат на млади до 23 години кои работат во производствена дејност или земјоделство! Вчера Собранието го изгласа Законот за младински додаток. Преку оваа мерка ги поддржуваме младите и го поттикнуваме развојот на стручното образование. https://t.co/8i4BZjvCFR

RT @Dedo_Mraz: RT @Dedo_Mraz: Ден Дончев од телевизија го знаел Кичеец и на телевизија прв пат видел 60.000€ месечно #Рекет2 @VladaMK