All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Фактот што македонската Влада има министерка од еврејската заедница, свои претставници во управниот одбор на Фондот на холокаустот на Евреите, а СДСМ има организационен секретар кој беше раководител во Музејот на холокаустот,е дополнителен бенефит кон градење заедничко општество.