All deleted tweets from politicians

Од денеска започнува со теренско анкетирање во урбаната заедница Карпош 1, со цел граѓаните да одлучат дали се за регулирање на паркирањето или не. bit.ly/2uHYpba https://t.co/HiuXxqfa7e

Денеска, 29.01.2020 , со почеток од 10:00 часот во просториите на урбаната заедница „ Кузман Јосифовски- Питу“ ( ул. Стрезово 7, веднаш до средното училиште „ Лазар Танев“), ќе се одржи триесет и четвртата седница на Советот на Општина Карпош. bit.ly/2O5IdXW

На сите припадници на српската заедница во◽◽нека им е честит празникот Св.Сава. За многу години! #ЕдноОпштество

RT @Zoran_Zaev: Фактот што македонската Влада има министерка од еврејската заедница, свои претставници во управниот одбор на Фондот на холокаустот на Евреите, а СДСМ има организационен секретар кој беше раководител во Музејот на холокаустот,е дополнителен бенефит кон градење заедничко општество.

ВМРО-ДПМНЕ секогаш се залагала за доброто на турската етничка заедница во Република Македонија #ВМРО facebook.com/vmromakedonija…