All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Претседателот на ЕС, Туск ги потврди сите успеси што Северна Македонија ги постигна во изминатите две и пол години. Заеднички очекуваме лидерите на земјите членки на ЕУ на утрешното заседание да направат напори да дојдат до консензуално решение за почеток на преговорите. 🇲🇰🇪🇺 https://t.co/n15AKXXAgt

RT @VladaMK: @Bujar_O @Sekerinska @NDimitrovMK Мин. @Sekerinska: За две години, земјава постигна очигледен напредок кој не може да се игнорира. Северна Македонија станува пример, репер и за останатите земји од регионот и Европската Унија, земјите - членки, сите политички авторитети тоа го потврдуваат. #2ГодиниОдговорно https://t.co/Vofip1Fx1j

RT @VladaMK: Вечерва со почеток во 20:45, како дел од пошироката јавна презентација на работата на @VladaMK во изминатите две години, вицепремиерите @Bujar_O и @Sekerinska и министерот @NDimitrovMK ќе гостуваат на емисијата Rruga Drejt - Патот кон на Алсат-М телевизија. #2ГодиниОдговорно