All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: датум: 08.11.2004-та година час: 22:37 #ЗЗ гласа ЗА продажба на Струга и Кичево! Толку од грижата за Македонците! https://t…

RT @filippetrovski: Една од најголемите измами на СОРОС е тнр. АНТИКВИЗАЦИЈА. Повелете календар на ИЛИНДЕНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА од 1923 година. https://t.co/RGHoUqxdiC

Отиде Грција у финансиски аут... идната година летувањето таму ќе биде како во седумдесетите...