All deleted tweets from politicians

RT @MFA_MKD: Што е Глобал СОС? - контакт центар за итни случаи во странство за сите граѓани на 🇲🇰. За тоа како функционира, работно време, кои се итни случаи, погледнете го видеото👇🏻 https://t.co/FDognvOowy

RT @CoE_Skopje: Официјалната програма за стажирање на @coe сега е отворена за апликации. Придружете ни се како приправник и помогне во одбраната на човековите права во Европа! coe.int/en/web/jobs/tr… https://t.co/AdfSYiyqO6