All deleted tweets from politicians

RT @Vlatko100janosk: RT @Vlatko100janosk: Последиците од ова ќе ги има за две недели. СДС, вие сте бре лудаци!

До пред две години Македонија беше шампион во странски инвестиции, за жал тоа се сега други... Не се отвараат нови работни места и не влегуваат пари во државата, џабе и име и презиме без инвестиции и нови работни места https://t.co/mxlHws14aB