All deleted tweets from politicians

До пред две години Македонија беше шампион во странски инвестиции, за жал тоа се сега други... Не се отвараат нови работни места и не влегуваат пари во државата, џабе и име и презиме без инвестиции и нови работни места https://t.co/mxlHws14aB

Дел од тимот на Центристичката Демократска Интернационала од која ВМРО ДПМНЕ пред скоро стана член, во мониторинг на претседателските избори во Азербејџан. / Part of the team of the Centrist Democrat International @idc_cdi in morning of the Presidential elections in Azerbaijan https://t.co/YHFipsAsws