All deleted tweets from politicians

@MickoskiHM: За два месеци неспособната Влада на СДСМ го задолжи секое семејство со нови 1.000 евра ttps://vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/aktuelno/za-dva-meseci-nesposobnata-vlada-na-sdsm-go-zadolzhi-sekoe-semejstvo-za-1000

Како под услови на наводен режим вицепремиерот на владата на СДСМ се стекна со капитал од 28 милиони евра ? vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/so…