All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

Голем митинг во Скопје, пред Влада, 13 април 2019 година, 20:30 часот. За правда! За татковината! За да изгрее зората! За Македонија! #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 https://t.co/USIZUzP8kX

На Шилегов полна му беше устата со ветувања за почисто Скопје, а една година со прст не мрдна да преземе соодветни мерки против загадувањето на Скопје. vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/so… https://t.co/GmOqgrmbFS

Оваа година Македонија ќе има најслаб економски резултат во регионот и Европа vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/ak… https://t.co/krMtj83SYE

Една година Филип Темелковски – една година нефункционалност во Општина Кисела Вода vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/pr…