All deleted tweets from politicians

RT @Sekerinska: Конечно Законот за јавно обвинителство стапува на сила, со тоа предметите од СЈО ќе добијат разрешница. Ние со предлагањето на овој закон во Собранието покажавме дека најпосле судството го ослободуваме од партиските стеги. Сега на потег се обвинителите и судиите. https://t.co/QKLtQeHfMS

RT @Zoran_Zaev: 🏥 Создаваме квалитетен здравствен систем преку големи капитални инвестиции. Ги подобривме условите во 28 јавно-здравствени установи. 🏣 Се грижиме за најранливите категории, за само 2,5 години изградивме повеќе од 320 социјални станови, а ќе изградиме уште 700. https://t.co/lR1ZdTTXCs

RT @Zoran_Zaev: Заедно да чекориме од местото каде се изгласа Законот за јавно обвинителство – од Собранието, до местото каде треба да ги видиме конечните правни разрешници – судот! Се гледаме утре во 18 часот пред Собранието, чекориме за правда!