All deleted tweets from politicians

RT @tweetoptimistka: RT @tweetoptimistka: Кај е планот за јаболката? Де прашајте ја? https://t.co/YtASFM55xr

RT @C4i7Z: Лукаревска позитивната на Корона директор на УЈП место да седи дома во карантин, она шури Корона низ фризерски салони. Кај се специјалците на Сашо БЈБ да ја приберат контаминиранава? https://t.co/UIpyy61lLq

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: До кај е еден од 29те базенТи а? https://t.co/JAev5FnRSa

RT @Inspiracija9: Немало конфликт на интереси, бидејќи тендерите не биле во министерството кај што бил тој. Ок, мене ме убеди. А бееее, само #Апсаана за вас telma.com.mk/tenderi-za-fir… https://t.co/zGwHIC9kd2

RT @lukanovska: Етеми ветува зеленило кај мајчин дом, слично на ова негово чудо што се вика гарден! Етеми може да лаже колку сака, но на платени комуналии никој не треба да му оспорува право на градба! https://t.co/KVySypcCyf

RT @GensMacedonica: Екипо профитерско твитерџиска! Кај сте да гугнете за замолчувањето на #СлободаНаГовор од страна на вашиот 'слободољубец' @forty_two ? #Оставка #Одговорност https://t.co/yEBMIR4LPy

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Кај Вицето се во менувачница https://t.co/vqbNS865Ka

RT @nuclearboy10: RT @nuclearboy10: Правдата во Македонија умре кај на Мирчо свињарнико, там позади #пресуда

2013та Лиле ДОМ го осуди "режимот" за 10 пресечени дрва кај Бристол 2017та: 10 хектари пожар Требовље, Струга се гуши во чад, а Лиле 他媽的生態學!