All deleted tweets from politicians

RT @VesnikCom: Нашиот Елиф Елмас потпишал за Атлетико Мадрид, трансфер 14 милиони евра, а од Работнички замина за 180.000. Нека му е со среќа патот до врвот

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Грчкото ЕСМ кое ја купува ЕДС на Анѓушев за 5.5 милиони евра била во тој момент во стечај! iefimerida.gr/news/441990/an…

RT @VeneraaMK: Од доаѓање на власт во јуни 2017 до денес Хари Локвенец има лапнато: - 162.000 грант евра за неговата печатница Гинис - 96.000 евра стипендија за неговиот син - 15.000 евра патни трошоци Тотал за 15 месеци власт олапал 273.000 евра или по 22.000 евра месечно. Животиште!

RT @BaterijaMk: Жути45yahoo - 2 месеци фирма, 35 милиони евра; ЈСП, картички - 1 месец фирма, 200.000 евра; МВР, полагање возачки - 7 дена фирма, 7 милиони евра! Епа тоа е кога се буневте дека фирмите на Кочо лапаат тендери!