All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

RT @kkulavkova: RT @kkulavkova: Безгранична е моќта на ограничениот ум кој има неограничена власт. За една година ќе го сруши она што е градено со векови.

Стиховите на македонецот Коста Солев Рацин, издадени 1939 година, како безвременски сведок за Македонија и нејзината културна и револуционерна борба за слобода! "Копачите" на хрватски и српски, руски и словачки, македонски и бугарски, чешки и словенечки јазик! https://t.co/mCkE9tfNgY

RT @_Bradestiot: Измина една година од убиството на Мартин Јанушев, а јавноста се уште чека судска разрешница. Зошто животот на 28-годишното момче е помалку вреден од животот на другите слични случаеви каде што Јавното Oбвинителство успеало за брз период да направи обвинение? https://t.co/27n8fpi40R

RT @BogdanovskiA: 2018 ќе биде запаметена како година кога #Украина доби своја независна црква. Мој текст за долгиот и трнлив пат до #автокефалија за TheNational. thenational.ae/world/europe/t…

Среќна Нова Година! http://t.co/sFcfOPUOjK

#Екстерно: - Зошто Черноземски го извршил атентатот врз диктаторот Крал Александар во 1934 година? - Затоа што Андон Ќосето бил пензиониран!