All deleted tweets from politicians

Велес - кај споменикот на Кочо Рацин и Гемиџиите. Заедно со УМС. За Македонија!!◽◽◽◽◽◽ https://t.co/4CqxiMcVGb

Проблеми со коалиционите партнери. И нив го лажел? Зборот е збор? Не баш, кај оваа екипа на СДСМ. magazin.mk/ибраимовски-со…