All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

Блаже Ристовски во 1948 година на возраст од 17 години бил уапсен и одлежал 6 месеци затвор. Прочитајте го овој дел од неговата биографија: ➡️ facebook.com/21084709560942…

Дозелот дојде до 70 денари за литар, а беше 46 денари. Кажавме пред 1 година, сега повторно: Веднаш треба да се укине зголемената акциза од Заев и Тевдовски. kurir.mk/makedonija/ves…