All deleted tweets from politicians

Politicians

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

kostadinkosta1

Пратеник во Собрание на Република Македонија

Liliana TANGUY (france) tweeted :

Лилијан Танги: Се надевам Македонија следната година ќе ги започне преговорите за членство во ЕУ plusinfo.mk/%d0%bb%d0%b8%d… via @PLUS INFO