All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

Liliana TANGUY (france) tweeted :

Лилијан Танги: Се надевам Македонија следната година ќе ги започне преговорите за членство во ЕУ plusinfo.mk/%d0%bb%d0%b8%d… via @PLUS INFO