All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Претседателот на ЕС, Туск ги потврди сите успеси што Северна Македонија ги постигна во изминатите две и пол години. Заеднички очекуваме лидерите на земјите членки на ЕУ на утрешното заседание да направат напори да дојдат до консензуално решение за почеток на преговорите. 🇲🇰🇪🇺 https://t.co/n15AKXXAgt

RT @VladaMK: @Bujar_O @Sekerinska @NDimitrovMK Мин. @Sekerinska: За две години, земјава постигна очигледен напредок кој не може да се игнорира. Северна Македонија станува пример, репер и за останатите земји од регионот и Европската Унија, земјите - членки, сите политички авторитети тоа го потврдуваат. #2ГодиниОдговорно https://t.co/Vofip1Fx1j

RT @VladaMK: Вечерва со почеток во 20:45, како дел од пошироката јавна презентација на работата на @VladaMK во изминатите две години, вицепремиерите @Bujar_O и @Sekerinska и министерот @NDimitrovMK ќе гостуваат на емисијата Rruga Drejt - Патот кон на Алсат-М телевизија. #2ГодиниОдговорно

RT @Zoran_Zaev: Растат платите, растат и пензиите во нашата држава. Просечната пензија за две години порасна за 826 денари. Затекнавме просечна пензија од 13.754 на крајот на 2016 година. За две години пензијата порасна на 14.580 денари, во март 2019. 📈 https://t.co/xRo5RqeOqL

RT @JasnaKoteska: По Преспа и по анулирање на две заседанија на АСНОМ од Уставот, крајно време е некој да алармира дека ова не е спас на Републиката. Туку создавање мини-федерација. Како стручњак за 19век мене ми е јасно, ова е губење државотворност. Не сум десничар и ова не е FUD. Само сведоштво.

Премиерот Заев и Премиерот на Р. Бугарија, @BoykoBorissov: Нашите две земји се пример за новата реалност на Балканот. Две соседни земји кои ги надминаа минатите делби и создадоа меѓусебни односи на блиски пријатели и на меѓусебни односи на доверба. ➡️vlada.mk/node/15801 https://t.co/Va2VRiPJxC

Премиерот Заев и Премиерот на Република Бугарија, Борисов: Нашите две земји се пример за новата реалност на Балканот. Две соседни земји кои ги надминаа минатите делби и создадоа меѓусебни односи на блиски пријатели и на меѓусебни односи на доверба. vlada.mk/node/15801

До пред две години Македонија беше шампион во странски инвестиции, за жал тоа се сега други... Не се отвараат нови работни места и не влегуваат пари во државата, џабе и име и презиме без инвестиции и нови работни места https://t.co/mxlHws14aB

RT @MaksimovValera: Буковский: 80% мирового терроризма имеют корни в российском ФСБ. Если две крылатые ракеты послать на Лубянку, то уровень международного терроризма сразу упадет процентов на 80: gordonua.com/news/worldnews…

Тодоров: СДСМ има две опции-малцинска влада или нови избори vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/ak… https://t.co/XI8wpyaVTm