All deleted tweets from politicians

RT @VFilipche: На социјалните мрежи почнала да се шири лажна вест за идентификуван заболен од коронавирус во Скопје. Ја демантираме таа вест, во државава нема ниту еден случај на заболен од Коронавирус. Бидете одговорни и не ширете лаги и паника во врска со коронавирус.

RT @VFilipche: Ве молам споделете ги препораките од World Health Organization (WHO) за заштита на граѓаните од корона вирус. Целиот наш систем е подигнат на високо ниво на будност. (1/2) https://t.co/tyQobFougs

RT @AlexandarMKD: ДОАЃА НОВО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ И ПРАВДА! Следуваат промени на подобро, квалитетни реформи, почитување на принципите и позитивни резултати кои ќе ги почувствува секој еден од вас. Тоа ви го ветуваме и тоа ветување ќе го исполниме. Обновата доаѓа! bit.ly/2Vdh89N

ДОАЃА НОВО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ И ПРАВДА! Следуваат промени на подобро, квалитетни реформи, почитување на принципите и позитивни резултати кои ќе ги почувствува секој еден од вас. Тоа ви го ветуваме и тоа ветување ќе го исполниме. Обновата доаѓа! bit.ly/2Vdh89N

RT @Bojkotirammm: Jimmy Lazovski Вработен во: УБК Член на: ОК Единствена Македонија - Тетово Поддржувач на: СДСМ ИРОНИЈА?! #Некст #Мариниум #ГејФранција https://t.co/angcec7FUL

Спасени се доказите, спасени се предметите, само криминалот на ВМРО-ДПМНЕ не е спасен.

RT @amaterism: RT @amaterism: Е добро де што се плашиш, па ти си транспарентен и чесен човек. #КакоБиБилоДоброДаОпичиСегаЕднаБомбаОдТојРазговор https://t…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Људмил, Замир, Маријана, Милан, Љатифе, Ѓунер и Санела ги рецитираа своите омилени стихови на македонски, албански, влашки, српски, ромски, турски и бошњачки по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик. 📖 https://t.co/P2vVgJ7OX0

RT @AuschwitzMuseum: 20 February 1936 | Hungarian Jewish girl Marika Kundler was born in Kapsovar. In June 1944 she was deported to #Auschwitz and murdered in a gas chamber. She was 8 years old. https://t.co/DTIHGsVFiS