All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Му благодарам на премиерот Конте за поддршка за нашата интеграција во ЕУ. Тој го покажа тоа на Европскиот совет, а оваа сре…

Продолжуваме да градиме силна економија којашто отвора шанса за сите во нашата земја. vlada.mk/node/18872

RT @Sekerinska: Нашата прекрасна земја! Нашето Скопје денес е центарот на светот! https://t.co/b5gU6LwftO