All deleted tweets from politicians

Politicians

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

kostadinkosta1

Пратеник во Собрание на Република Македонија

Со приемот во НАТО Северна Македонија е победник. Не смееме да го изгубиме оптимизмот на патот кон ЕУ. Словенечката парламентарна делегација ги поздрави храбрите одлуки и сериозни реформи што ги спроведовме и ја потврди поддршка за наше членство во Европската унија. https://t.co/5CXiS95LGK

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 5-тата редовна седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма за работа и од интерес за граѓаните. vlada.mk/node/20123

RT @VladaMK: Се интензивираат економската соработка, трговската размена и инвестициите меѓу Северна Македонија и Грција. Премиерот @Zoran_Zaev 🇲🇰 и МНР @NikosDendias 🇬🇷 на денешната средба разговараа за поддршката што ја добиваме на патот на евроатлантските интеграции. vlada.mk/node/19615

RT @MilevskaTanja: RT @MilevskaTanja: Хан ги смирува скептиците во ЕУ за преговорите со Северна Македонија mia.mk/2019/04/han-gi…

Македонија и народот заслужуваат иднина, ВМРО-ДПМНЕ има план за подобра Македонија. https://t.co/Aro24fVbxO

МНР @NDimitrovMK учествуваше на 4-тата средба на министрите за надворешни работи на #Македонија, #Албанија, #Бугарија и #Грција во Солун, каде во фокус беа европските перспективи на земјите од #ЗападенБалкан и унапредувањето на регионалната соработка. tps://vlada.mk/node/15875

50 илјади домаќинства се посетени во рамките на акцијата Лето за Македонија vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/ak… https://t.co/2zuMow3QeB

Драган Данев: Ова е најкриминалната влада досега во Македонија facebook.com/vmromakedonija…

СДСМ не го познава законодавството во Република Македонија vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/so…