All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: Ги прошируваме капацитетите на градинките, вложуваме во квалитетно предучилишно образование, инвестираме во нашата идини…

RT @Sekerinska: НАТО е од историска важност за нашата земја. Бидејќи светот од кој сме дел и ние се соочува со неизвесно опкружување: меѓун…

RT @Zoran_Zaev: Во нашата земја многу генерации напорно работеа на остварувањето на оваа наша историска цел. Процесите што ги поминавме не…

RT @VladaMK: #МкГрДоговор е најдобрата шанса за обезбедување сигурна иднина на нашата земја. Со договорот се гарантира влез на #Македонија…